Home > Blog > Spray tan bij Palma V

Spray tan bij Palma V

1 mei 2020

Weg met die grauwe kleur!

Het is weer winter en dat betekent voor de meeste mensen een bleek en grauw gezicht. Je voelt je vaak lekkerder in je vel zitten met een kleurtje. De zonnebank is not done. Make-up helpt maar geeft niet dat zonnige effect. Dé oplossing is een goede zelfbruiner of een spray tan.

Zelfbruiner mousse

De mousse geeft een donkerdere kleur dan een lotion. Het droogt in een oogwenk en het is makkelijker aan te brengen omdat je ziet waar je al bent geweest. Mensen die nog niet zo ervaren zijn, krijgen met een mousse de kans om hun kleur aan te brengen als een pro. Mousse producten zijn geweldig in het minimaliseren van de kans op strepen omdat het een laagje op de huid aanbrengt.

Als je de mousse hebt aangebracht is het belangrijk om de huid de dagen erna goed te hydrateren om je bruine kleur zo lang mogelijk te behouden. Gelukkig is de mousse gemaakt met ingrediënten die heel erg goed zijn voor de huid, dus je bent al een eind op weg.

Wie kan het beste voor lotion kiezen?

Mousse is ideaal voor de eerste keer en zijn geschikt voor de meeste huidtypes. Wil je weten of jouw huid geschikt is voor de mousse? Vraag dan advies aan Palma V. 

Wat moet je kiezen?

Uiteindelijk draait het er vooral om wat jij fijn vindt. Zowel de lotion als mousse werkt goed op alle huidsoorten- en types. Lotions en mousses zijn gecombineerd geschikt om wekelijks aan te brengen. Gebruik je lotion elke doordeweekse dag en boost je bruine kleur dan in het weekend nog eens extra met de mousse voor een avondje uit.

Pro Tip: Je kunt een aanbrenghandschoen voor de mousse en voor de lotion gebruiken. Een aanbrenghandschoen van goede kwaliteit helpt je met het mooi afwerken van je bruine kleur zonder je handpalmen te bevlekken! 

Spraytan behandeling

Spray tanning is de meest effectieve en veilige bruin-zonder-zon behandeling. Het grote voordeel is dat de huid direct en overal een gezonde, bruine look krijgt. Het is het ideale alternatief voor de zonnebank.

Met een airbrush-apparaat wordt tanningvloeistof gelijkmatig over de huid verneveld waardoor er een egale effect ontstaat. Er onstaat  meteen een fris natuurlijke bruine tint.

Er zijn verschillende kleuren en kleursterkten zodat de kleur op je huidtype wordt afgestemd. Hierdoor is het resultaat natuurlijk, dus geen oranje of ‘te’ bruin. Minetan Spraytan gebruikt geavanceerde vloeistoffen die bestaan uit een mix van plantaardige ingrediënten die parabeen en dierproefvrij zijn.

Voordat je de behandeling ondergaat moet de huid vet/olie vrij zijn en gescrubd voor het beste resultaat en behoud!

Wil jij de producten van Minetan proberen? Vraag dan advies bij Palma V!

Neem contact op met Palma V

Goed advies krijgen?
Neem direct contact op
© 2020 Palma V