TRENDS | NAGELTRENDS VOOR DE ZOMER VAN 2023

De zomer is hier en dat betekent dat het tijd is om je nagels in de schijnwerpers te zetten met de meest trendy en speelse ontwerpen van 2023! Bij Salon Palma V kunnen we niet wachten om je te inspireren met een kleurrijk palet aan zomerse nagelstijlen die je zeker in de vakantiestemming zullen brengen. Laat je vingers dansen en je nagels stralen met deze vriendelijke zomerse nagelstrends!

  1. Frisse Pastels voor Zonnige Dagen: Deze zomer draait alles om het omarmen van zachtheid met pastelkleurige nagels. Denk aan zachtroze, mintgroen, lavendel en perzik - perfect om je vingertoppen een zachte en elegante uitstraling te geven die moeiteloos bij elke outfit past.

  2. Tropische Vakantie Vibes: Breng de tropische vibes rechtstreeks naar je nagels met kleurrijke ontwerpen geïnspireerd door zomerse paradijzen. Denk aan palmbomen, exotische bloemen en speelse ananasprints - een geweldige manier om jezelf onder te dompelen in de zomerse sfeer, waar je ook bent!

  3. Een Vleugje Glamour: Voor degenen die wat meer glans en glinstering willen, zijn metallic nagels een absolute hit deze zomer. Ga voor goud, zilver of koper en voeg wat fonkelende steentjes toe voor een extra dosis glamour die je nagels laat stralen als de zon.

  4. Minimalistische Nail-Art: Eenvoud kan soms het meest verfijnde statement maken. Kies voor minimalistische nagelontwerpen met subtiele lijnen, stippen of geometrische patronen. Deze trend combineert perfect met elke stijl en is ideaal voor wie van ingetogen elegantie houdt.

  5. Ombré Elegance: De klassieke ombré-techniek blijft een favoriet, maar deze zomer geven we er een twist aan! Ga voor verrassende kleurencombinaties en experimenteer met verschillende texturen voor een unieke en eigentijdse ombré-look die je nagels tot kunstwerkjes verheft.

Of je nu een zomerse stranddag hebt gepland, een stedentrip maakt of gewoon wilt stralen in je eigen achtertuin, deze nagelstrends zullen je look naar een hoger niveau tillen. Kom gezellig langs bij Salon Palma V en laat onze getalenteerde nagelstylisten je vingertoppen omtoveren tot kleine meesterwerkjes. Laten we samen een zomer vol kleur en creativiteit beleven!

Laat een reactie achter