Make-up

Wil jij ook een stralend gezicht?

Laat je opmaken door Palma V

Weet jij al hoe je beste haalt uit jezelf? Of je nou van veel of weinig make-up houdt, met een paar kleine veranderingen zie je er stralender uit. Palma Vermeulen is gediplomeerd visagiste en heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met het opmaken van klanten. Bij Palma V kun je terecht voor een ‘dagelijkse make-up’ zijn, maar ook een avondmake-up, het ‘shapen’ of een make-up voor een fotoshoot.

Palma brengt niet alleen make-up aan maar laat je ook zien hoe je de make-up het beste aan kunt brengen bij jezelf. Tenslotte moet jij het dagelijks zelf doen. Tijdens het advies brengt Palma V je sterkste punten naar voren, en zwakt ze de minder sterke punten van je gezicht af.

Wil jij opgemaakt worden? Leren hoe je zelf een mooie dag make-up aanbrengt of wil je er op en top uitzien als je naar een feestje gaat?

Maak dan nu een afspraak!

MAKE-UP STUDIO

Palma V werkt met Make-up Studio. Een professioneel make-up merk waar visagisten in de film- en fotografiewereld dagelijks mee werken.  

Make-up Studio bestaat al 27 jaar en is een begrip in de wereld van professionele visagie. De make-up is long lasting, hoog gepigmenteerd en bestand tegen verschillende temperaturen waaronder ook hete studiolampen. 

Wil je meer informatie over Make-up Studio?

Neem dan contact op met info@palmav.nl of bel met 033 - 285 23 59

Neem contact op

Goed advies krijgen?
Neem direct contact op
© 2020 Palma V