Home > Salon > Kleuren

Laat je haar kleuren bij kapper Palma V 

Laat je haar kleuren bij kapper Palma V in AmersfoortHet lijkt zo makkelijk, maar het kleuren van haar heeft best wat voeten in de aarde. De een heeft veel pigment in het haar en de ander weer niet. Ook verandert de haarkleur per seizoen. In de zomer licht je haar wat meer op door de zon en dat vereist weer een andere kleurbasis dan in de winter. Dit betekent dat je telkens goed blijft overleggen over je wensen en wat haalbaar is.

Maak een afspraak om te kleuren

Palma V & Redken®

Palma V werkt al jaren met de producten van Redken®. Een merk wat bekend staat om haar/zijn hoogwaardige kwaliteit en pigmenten in de verf. De kleuring bevat geen ammonia en is op gemaakt op oliebasis. Het voordeel hiervan is dat je haar mee glanst en dat het je verzorgt. Zo blijft de kwaliteit van je haar beter.

Palma V zorgt ervoor dat je altijd gestyled de salon verlaat.

Als je op zoek bent naar een goede kapper in Amersfoort ben je bij Palma V aan het juiste adres; een kapper die echt naar je luistert en pas tevreden is als jij het bent.

Palma V helpt jou de juiste keuze maken voor jouw kapsel | Kapsalon Amersfoort Palma V kleurt jouw haar op professionele wijze | Kapsalon Amersfoort

Goed advies krijgen?
Neem direct contact op
© 2020 Palma V