Home > Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen Palma V

21 klanten beoordeelden ons

Zelf een beoordeling schrijven
Totaalscore 9.5/10
10/10
Wenkbrauwen harsen en verven

Palma is a great proffesional and also a very warm person. Very much recommended.

Victorija
Geschreven op 26 maart 2020
10/10
Knippen

Wat fijn dat er alle tijd en rust is voor je behandeling. Goed advies, goed geknipt en gekleurd.
Vooral handig als je zelf niet zo goed weet wat je wilt.

Anoniem
Geschreven op 25 maart 2020
10/10
Highlights

Kyara is zeer vakkundig, en heeft in mijn haar prachtige highlights aangebracht in overleg met Palma, die zeer kundig als docent is voor Kyara. Ik ging prachtig gestyled de deur uit!

Heidi
Geschreven op 12 januari 2020
10/10
Knippen

Een fijne kapper waar je even lekker kan ontspannen.

Marieke
Geschreven op 29 december 2019
10/10
Knippen

Palma is een fantastische dame die snel snapt wat je wilt en vervolgens een perfect kapsel knipt.
Ze is vriendelijk en stelt je op je gemak, komt zeer ervaren en professioneel over. Voorgaand en tijdens de knipbeurt stelt ze vragen en stemt haar acties af op jou wensen!
Je krijgt tips en adviezen voor jou kapsel en jou stijl. Een aanrader!!

Marcha
Geschreven op 15 december 2019
10/10
Kleuren

Ik ben weer uit de brand geholpen door Palma (Mijn koningin) en Kyara heeft het supersnel en vakkundig gedaan.

Georgina
Geschreven op 15 december 2019
10/10
Vrouwen knippen

Mijn haar was bij een andere salon compleet "verknipt". Brigitte nam uitgebreid de tijd om het weer te herstellen. Ze gaf ook veel advies over hoe mijn haar zelf te stylen en gezond te houden. Je merkte bij haar de passie voor het vak. Terwijl er namelijk van mijn lengte is afgegaan krijg ik veel opmerkingen over mijn nieuwe kapsel en dat het er zo goed uitziet. Het is super knap gedaan! Een vakvrouw!

Ilse
Geschreven op 18 november 2019
10/10
Knippen

Mijn haar was bij een andere salon compleet "verknipt". Brigitte nam uitgebreid de tijd om het weer te herstellen. Ze gaf ook veel advies over hoe mijn haar zelf te stijlen en gezond te houden. Je merkte bij haar de passie voor het vak. Terwijl er niet veel van mijn lengte is af gegaan krijg ik veel opmerkingen over mijn nieuwe kapsel. En dat het er zo goed uitziet! Het is super knap gedaan! Een vakvrouw!

Ilse
Geschreven op 17 november 2019
10/10
Knippen

Wat een gezellige top salon. Super kapster! Ik ben zo blij met mijn haar!

Jellena
Geschreven op 10 november 2019
8/10
Vrouwen knippen

Heel erg tevreden. Alleen jammer dat het niet wassen niet verrekend is. Ik kan wegens medische reden niet het risico nemen mijn haar te laten wassen maar moest er wel voor betalen. Ondanks dat ben ik wel heel blij met mijn haar, dus ik zou er Zeker niet voor weg blijven! 👍🏻

Anoniem
Geschreven op 22 oktober 2019
Goed advies krijgen?
Neem direct contact op
© 2020 Palma V