Home > Over Palma V

Over Team Palma V

Palma Vermeulen

“In 2012 ben ik mijn eigen salon gestart in Amersfoort. Voor die tijd heb ik zes jaar als hairstyliste en visagiste gewerkt bij Rob Peetoom in Utrecht. In die periode heb ik mij ontwikkeld als een ervaren en kundige hairstylist en visagiste.

“Ik heb een no-nonsense mentaliteit. Als je door Palma V wordt geknipt of gekleurd betaal je een all-in prijs. Je betaalt niet extra voor stylingproducten en je gaat altijd gestyled de deur uit. Het is heel vervelend als je als klant voor verrassingen komt te staan bij het afrekenen.”

  Kapper Palma Vermeulen in Amersfoort
 

Brigitte Voorveld

‘In het verleden heb ik gewerkt bij verschillende salons gewerkt als Freewave, Charly en Hairworx. Ik voel mij helemaal thuis bij Palma V en ik vind het fijn als de klant zich lekker kan ontspannen in de stoel. Mijn favoriete technieken op gebied van knippen zijn natuurlijk de schaar waarmee ik het haar knip en slice. Het mes gebruik ik voor mooie overgangen en uitdunnen waar nodig. Ook skim ik het haar met het mes voor een slanker geheel.”

  Kapper Brigitte Voorveld in Amersfoort
 

Junior styliste Kyara van Voorst

Kyara van Voorst werkt op de vrijdagen als junior styliste in opleiding bij Palma V. Zij leert de fijne kneepjes van het vak van Palma en Brigitte. Kyara past goed bij het team van Palma V en zet zich volledig in om door te groeien naar een volleerd haarstyliste. 

  Junior styliste Kyara van Voorst in Amersfoort
 

Team kappers Palma V in AmsersfoortLangskomen in de salon?

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat wij met jouw haar kunnen bereiken? Maak dan nu gelijk een afspraak met Palma V bij Palma Vermeulen en Brigitte Voorveld in Amersfoort.

Direct een afspraak maken

Goed advies krijgen?
Neem direct contact op
© 2020 Palma V